Nationale Horeca Cadeaukaart

Met de Nationale Horeca Cadeaukaart maakt u echt kennis met de gastvrijheid van Nederland! Bij meer dan 1200 hotels, restaurants en/of café's door heel Nederland kan de ontvanger genieten van eten, drinken en overnachtigen. De Nationale Horeca Cadeaukaart is een dinerbon, hotelbon, dinercheque en borrel cadeaubon in één! Gebruik het als hotelbon om in Amsterdam te slapen, of zet het als hotelbon in voor een nachtje op Texel. Maar, je kunt het ook gebruiken als dinerbon voor een lekker etentje in Utrecht of als dinerbon inzetten in het bourgondische Brabant. Is eten en slapen buiten de deur niet zo uw ding? Geen probleem. Gebruik dan uw Nationale Horeca Cadeaukaart als een borrelbon in een cafe waar de doppinda's nog op de bar staan of een eetcafe in het idyllische Friesland. Besteed de Nationale Horeca Cadeaukaart op uw eigen manier en ontdek zo de parels van Nederlandse horeca!

Nationale Horeca Cadeaukaart
Nationale Horeca Cadeaukaart

Horecacadeaukaart was designed and developed by Maan Softwares Inc. They required a website so that they can showcase their gift cards like dinner voucher, hotel voucher, dinner voucher and drink vouchers and can be used at one of the 1000+ physical outlets.


Nationale Horeca Cadeaukaart

De ontvanger kan met de Nationale Horeca Cadeaukaart gaan eten, overnachten of gezellig borrelen bij een van de ruim 1200 aangesloten hotels, restaurants & cafés door heel Nederland. De Cadeaukaart komt in de vorm van een plastic pas waarop een waarde tussen de €5 en €150 kan worden gezet. De ontvanger kan deze waarde dan in één keer of in delen besteden. De Nationale Horeca Cadeaukaart is een ideaal cadeau voor iedereen die een gezellig uitje verdient!

Nationale Horeca Cadeaukaart
Nationale Horeca Cadeaukaart

Nationale Horeca Cadeaukaart